Deutsch English Nederlands

Home

AZ winnaar 19e Graphic and Mail TOP D Toernooi

In een daverende finale heeft AZ Alkmaar de finale na verlenging gewonnen met 3-1 van RSC Anderlecht.

Welkomstwoord editie 2015

TOP (D) BEZETTING OP GRAPHIC & MAIL TOPD TOERNOOI.

 

Op zaterdag 12 en zondag 13 september vindt de 19eeditie plaats van het 
Graphic & Mail 
TOP D Jeugdvoetbaltoernooi ‘onder 13 jaar’.
Het toernooi wordt gespeeld op de voetbalvelden van GFC’33 in Grubbenvorst.

In aanloop naar ons toernooi werden we voor heeerst in ons bestaan geconfronteerd met
het 
bericht dat de titelverdediger verstek liet gaan; Ajax was in 2014 de terechte winnaar
op het prachtig 2-daags evenement         

Dat alles zorgde ervoor dat we als organisatie voor een uitdaging kwamen te staan;
hoe kunnen we er toch voor zorgen dat 

we ons predicaat TOP kunnen handhaven?

Het afzeggen van een topclub heeft geen grote gevolgen voor 2015, maar we zijn er ons van bewust dat deze topclubs wel “Grubbenvorst” in hun agenda hebben staan omdat daar elk jaar topclubs en topclubs in wording  hun opwachting maken in een ongedwongenrelaxte ambiance waar al het mogelijke uit de kast wordt gehaald om alle deelnemers (maar ook toeschouwers) het naar hun zin te maken.    

In de loop der jaren hebben we vele goede contacten opgebouwd,met name op het persoonlijke vlak en deze contacten hebben we goed weten te onderhouden.

Dat alles resulteerde in deelname van viervoudig TOPD winnaar Feyenoord (voor het eerst sinds 2010) weer naar Grubbenvorst komt                                                            

Bijzonder trots zijn we met de eerste deelname van Liverpool FC. Met Liverpool, 5 voudig Champions League / Europa Cup 1 winnaarhebben we dan eindelijk een echte Topclub uit Engeland “in the pocket".

Waar in het verleden enkel profclubs acte de presence gaven in Grubbenvorst, hebben we dit jaar voor het eerst een regio team toegevoegd aan onze line up.            

Met het regio team Horst aan de Maas / Venray proberen we als organisatie nog meer betrokkenheid te creeeren naar onze regio.
Hiermee doen we als toernooi 
iets terug aan de gemeenschap door lokale jeugdspelers de kans te geven zich te meten met spelers van profclubs.

Vertrouwde namen als PSV, AZ, Bayer ’04 Leverkusen, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, FC Twente Voetbalacademie,
Red Bull Leipzig, RSC Anderlecht en 
Arka Gdynia complementeren de line up van ons toernooi.

Vast onderdeel in ons programma is de gehandicaptensport. Op de zondag wordt in de lunchpauze een wedstrijd gespeeld tussen de G-teams van RKSV Wittenhorst en SV Venraij. Door velen wordt deze wedstrijd gezien als het hoogtepunt van ons TOPD Toernooi.                                       

Voor ons als Toernooicommissie is het wederom een voorrecht om een prachtig jeugdvoetbaltoernooi te mogen organiseren.                  

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar onze hoofdsponsor Graphic & Mail. Daarnaast danken wij maar alle andere sponsoren, van groot tot klein. 

Zonder hen was het onmogelijk om een dergelijk evenement te organiseren.

Het  TOP D Toernooi wordt  zaterdag geopend om 10.30 uur  waarna vanaf 11.00 uur de spelers te bewonderen zijn op de sportvelden.                Zondag wordt gestart om 09.3uur met als apotheose de finale om 15.30 uur tussen de poule winnaars ……
Wie wordt de opvolger van AJAX?
Namens
 de Toernooicommissie TOPD wensen wij jullie allen een prettig verblijf maar bovenal
een sportief toernooi. 

Geniet Ervan !

Gerard Schatorjé

 

Welkomstwoord voorzitter Gerard Schatorjé

GRAPHIC & MAIL TOPD TOERNOOI SPRINGPLANK VOOR WK ?

 

Op zaterdag 13 en zondag 14 September vindt de 18e editie plaats van het Graphic & Mail TOP D Jeugdvoetbaltoernooi ‘onder 13 jaar’. Het toernooi wordt gespeeld op de voetbalvelden van GFC’33 in Grubbenvorst.

De aanhef spreekt voor zich. Afgelopen zomer hebben we met zijn allen genoten van een fantastisch WK in Brazilië. Uitzonderlijke prestaties van ons eigen Nederlands Elftal dat bekroond werd met een 3e plaats. België dat voor het eerst sinds jaren weer op het wereldpodium verscheen en goed presteerde. Maar bovenal Duitsland dat terecht gekroond werd voor de 4e keer als ‘Weltmeister’.

Maar wist u dat vele Nederlandse en Duitse spelers voor jaren terug hun opwachting hebben gemaakt op ons TOPD Toernooi? Wereldkampioenen als Mario Götze (Borussia Dortmund) en Christoph Kramer (Bayer ’04 Leverkusen) waren in Grubbenvorst te bewonderen. Maar wat dacht u van: Daley Blind (namens Ajax 2x deelnemer aan ons TOPD toernooi), Stefan de Vrij, Jonathan de Guzman, Jordy Clasie, Daryl Janmaat, Leroy Fer (alleen Feijenoord), Georginio Wijnaldum (Sparta), Paul Verhaegh (VVV/PSV) en Joël Veltman (Ajax). Maar liefst 9 van de 23 spelers uit de selectie van Louis van Gaal en Danny Blind hebben hun skills laten zienop velden van GFC’33.

Ook dit jaar beloofd weer een fantastisch toernooi te worden. Vertrouwde namen als AJAX, AZ, Bayer ’04 Leverkusen, Borussia Dortmund, Borussia Mönchengladbach, Fc Twente Voetbalacademie, PSV en VVV zullen acte de presence geven. Verder komt voor het 2e jaar Red Bull Leipzig naar Limburg, komend jaar in 2e Bundesliga is te bewonderen; een TOPploeg in wording! Verheugd zijn we ook met de komst van de Belgische Kampioen RSC Anderlecht; ook in Brussel zijn ze er van overtuigd dat Grubbenvorst ‘the place to be’ is voor wat betreft een kwalitatief goed jeugdtoernooi. Verder maken de teams van Arka Gdynia (Polen) en MS Talents/International Soccer School (Duitsland) het deelnemersveld compleet.

Voor ons als Toernooicommissie is het een voorrecht om zo een prachtig Jeugdvoetbaltoernooi (voor spelers tot 13 jaar) te mogen organiseren. . We zijn dan ook trots dat we wederom een zeer sterk deelnemersveld aan ons talrijk publiek kunnen voorschotelen,

Een bijzonder woord van dank gaat uit naar onze Hoofdsponsor Graphic & Mail maar ook alle andere sponsoren, van groot tot klein. Zonder hen was het niet mogelijk om een dergelijk evenement te organiseren.

Vaste onderdeel is ook de gehandicaptensport; op zondag wordt in de pauze een wedstrijd gespeeld worden tussen de G-teams van RKSV Wittenhorst en SV Venraij.

 

 

Het TOP D Toernooi wordt zaterdag geopend om 10.30 uur waarna vanaf 11 uur de spelers te bewonderen zijn op de sportvelden. Zondag wordt gestart om 09.30 uur met als apotheose de Finale om 15.45 tussen de poule winnaars wie wordt de opvolger van PSV?

Namens de Toernooicommissie TOPD wensen wij jullie allen een prettig verblijf maar bovenal een sportief Toernooi.

Geniet Ervan !

Gerard Schatorjé

Deelnemersveld 2014

 
 
Deelnemersveld van het 18e Graphic & Mail TOP D Toernooi op zaterdag 13 en zondag 14 september 2014 is compleet:


PSV Eindhoven
Ajax Amsterdam
Borussia Dortmund
Bayer '04 Leverkusen
AZ Alkmaar
Borussia Mönchengladbach
FC Twente Voetbalacademie...
RSC Anderlecht
RB Leipzig
VVV-Venlo
Arka Gdynia (Polen)
MS Talents (Duitsland)

TOP D App

 
 
TOP D app nu beschikbaar!
 
Onder andere het programma, standen en uitslagen zijn hier te vinden. Download nu!

Apple: https://itunes.apple.com/us/app/top-d-toernooi/id886579794?mt=8

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.topd

Welcome at the Graphic & Mail Top D tournement

 

14 & 15 september 2013      

Welkom Topd 2013